fredag 1 maj 2009

Det är sent..

men jag är vaken..ovanligt nuförtiden, brukar sova vid 23 typ. Mattias står i garderoben i parken ikväll och Elin har varit här och vi har suttit och surrat tills nu=) Idag var jag och the family i Birsta. Köpte lite grejjer till altan, nu ska det bli fint. Hittade dock ingen jacka till Alma men får ta och kika runt lite på nätet. Har varit en riktigt mysig dag=)
Hämtade ut ett paket ikväll, det var till Alma från Elin med fam=) Tack så mycket vännen!! Det var jättefint=) Var ett fint set i trä med hårborste, kam och liten hellokitty docka och så=) Både mamma och dotter blev glada;)
Kanske man ska krypa till kojs nu innan man blir väckt av en viss liten prinsessa vid namn Alma Kristina Jonsson. Hon lär väl vilja komma över till mammas och pappas säng vid 4-5 för att sen sova till halv 7-halv 8.
Imorgon åker pappan i huset till Skellefteå vid 14. På lör ska jag lämna Alma hos farmor för att åka upp dit och kolla på avgörandet om elitserieplatsen, vinst ska det bli!=) Hursomhelst blir det väl fest sen iaf, antingen för att fira eller deppa, tror på det första, dom är bra duktiga killarna=) Natti natti nu!

3 kommentarer:

  1. kom hit i eftermiddag vet ja

    SvaraRadera
  2. Ses. Så får du se vårat mysiga sovrum =) kram

    SvaraRadera
  3. Jag hänger med till Skellefteå nu =) Blir vin dunken i bilen påvägen hem ;) haha...

    SvaraRadera