tisdag 5 maj 2009

Skotskan Alma=)...haha..







När vi städade garderoben hittade vi Mattias gamla skottemössa=) Så då var vi ju tvungna prova den på Alma, se vilken söt skotsk flicka vi har=)


Blev ingen prommis det började regna precis när vi satte foten utanför dörren typiskt:/ Så det blev en biltur istället till coop och till mitt jobb för att lämna in T3an.
Sedan blev det lite mer hänga tvätt och så och sen supergod middag=) Vi gjorde sallad med fetaost till det kebab och tzatsiki..mums. Går faktiskt riktigt bra utan pasta och potatis=) Just nu sitter jag och avnjuter en kopp java och mörk choklad, härligt. Alma sover och Mattias är och ser fotboll hos Niklas. Hoppas hon sover nu så får jag ligga här i min ensamhet vid tvn och slappa ikväll, känns välbehövligt just nu faktiskt.
Imorgon ska Mattias till previa på morgonen och på kvällen ska han spela korpfotboll så då ska vi titta på det. Vet inte riktigt vad som händer där emellan men Mattias tyckte vi skulle rensa och städa i köket så vi får se om det blir så, skönt att göra lite varje dag=)

2 kommentarer:

  1. Haha vilken sötnos, passar i rött hår!!!

    SvaraRadera
  2. http://rutochkarl.blogspot.com/2009/05/underbar-bild.html

    som mammma sin brunt inte koppar =)

    SvaraRadera