måndag 13 april 2009

Hälsat på Robin idag!=)

Helgen har för oss varit bra. Jag och Mattias har haft lite egentid, i lördags var vi först hos svärmor och åt sen lämna vi Alma där och gick ut, det var tänkt att vi skulle på bio men den var stängd så det blev hälle och sen krogen. Krogen var ingen höjdare men festen innan var trevlig som det alltid är på hälle=) På söndag var vi ut på isen på bondsjö med bowlinglaget, Alma var med men hon var inte imponerad av att gå över isen, bara skrek hela vägen. Vi stannade inte länge där utan åkte hem och sov en stund lillgumman var så trött. Sen på kvällen kände vi för att gå på bio så Alma fick vara hos farfar och Lena en stund, dom blev så glada över att hon kom en stund=) Andreas och Ida hängde med på bion, vi såg Watchmen och jag måste säga att den var bättre än jag förväntat mig, riktigt sevärd faktiskt. Däremot var den lite väl lång 2,40. Vi måste börja gå på bio oftare det är riktigt mysigt och avkopplande att komma iväg om än bara för nån timme.
Idag har vi varit på sjukhuset och träffat Robin och Maria hann träffa Molly och Daniel också lite de gick när vi kom så vi bytte av varandra. Robin såg rätt så pigg ut just då fast trött lillgubben. Han har blivit så duktig på att inhalera. Bli frisk nu Robin så du får komma hem!
Alma tyckte det var roligt att träffa kussen sin=) Var nog kul för Robin att kussan kom också, inge roligt sitta isolerad i ett rum på ett sjukhus.
Elins lilla Samuel har fått rs viruset så dom får åka in med honom och inhalera också, så håller tummarna för att det vänder för dom snart också så lillkillen få vara frisk!
Det har skett en bilolycka alldeles utanför vårt hus på E4an ikväll, jag och Elin B satt och såg på tv när vi såg en massa blåljus som stod och blinkade så vi gick ut på vallen och kollade vad som hänt och det var en bil som kört in i mitträcket, som tur var så skadades ingen. Konstigt att vi inte hörde nån smäll eller så det måste ju låtit ganska högt ändå kan man ju tycka.
Känner att ja har mycket att berätta idag, Alma har ikväll ställt sig upp och tagit flera steg framåt flera ggr så det är på g med att lära sig gå nu, får se om hon lärt sig till födelsedagen, är en vecka precis kvar idag nästa måndag har jag ingen spädis längre utan en ettåring!=) Herregud vad tiden springer iväg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar